Ik, wij & leesgemak

“Omdat transparantie belangrijk is in onze werkwijze wil ik een kleine toevoeging geven voor de manier waarop de site is opgezet. Zoals je waarschijnlijk is opgevallen wordt veelal in de wij-vorm geschreven terwijl er een mobiel nummer bij contact staat en je zeer waarschijnlijk met mij persoonlijk te maken krijgt wanneer je advies nodig hebt. Ik heb daar bewust voor gekozen omdat ik van mening ben dat het de leesbaarheid van de site ten goede komt. In dit kleine stukje staat al drie keer ‘ik’ en dat kon, wat mij betreft, beter door de wij-vorm te kiezen.

Al naar gelang de omvang van de opdracht kan ik ervoor kiezen professionals in te schakelen om mee samen te werken.

Mocht jij, als lezer of ‘trend-professional’, het niet eens zijn met mijn beslissing dan hoor ik dat graag.

Groet,

David”