Hi, ik stel ons kort voor...

Wie?

“db.Advies.Oplossingen is een initiatief van David Brode. Ondertussen voeren we met een team van flexibele professionals onze diensten uit. Zij worden ingeschakeld om te sparren en indien nodig om samen de klus te klaren. Op die manier hebben we onze kennis en ervaring flink kunnen uitbreiden.”

Wat?

“- Het is beter om een beetje van alles te weten, dan alles van een beetje – Deze overtuiging vormt een blijvende uitdaging en heeft er ondertussen toe geleid dat wij diploma’s, expertise en ervaringen hebben die, kort omschreven, reiken van fitness tot kunst, van creatieve sessies tot de motorbranche en van orthopedagogisch hulpverlenen tot aan de ontwikkeling en implementatie van maatwerk trajecten in de sociale sector.”

Aanleiding

“In 2003 startte David een studie rechten in Amsterdam, die werd na 3 jaar verwisseld voor een studie psychologie in Enschede. In die tijd heeft hij veel werkzaamheden verricht op uiteenlopende gebieden, gedreven door een drang naar kennis en inzicht van zoveel mogelijk zaken. Ondertussen worden we gebeld voor uiteenlopende zaken, zo’n gesprek begint dan vaak met; “ik heb gehoord dat ik jouw moest bellen als ik mijn probleem eens ergens wilde voorleggen.”

Expertise

“De afgelopen jaren hebben we uitgebreide ‘hands-on’ kennis en ervaring opgedaan in de maatschappelijke sector, onze werkzaamheden bestaan uit productontwikkeling, trainingen verzorgen en adviseren bij trajecten. Op zakelijk gebied concretiseren we concepten en ideeën, werken we ze soms samen uit, helpen we arbeidsconflicten voorkomen en zijn we vaak een luisterend oor en geven we strategische aanbevelingen. ”

Diversiteit

“Het laatste omvangrijke project geeft de diversiteit van db.Advies.Oplossingen goed weer: B.O.R Motorparts B.V. heeft een gigantisch magazijn en biedt gebruikte motoronderdelen van Japanse en Europese merken motorfietsen.”

Resultaten

“De doelstelling was om de jarenlange ervaring van deze onderneming te laten weerspiegelen in een online webshop. Een intensieve samenwerking met B.O.R. Motorparts en Expert Webdesign heeft geleid tot het opleveren van een product waar we super trots op zijn.

 

Daarnaast hebben we op andere gebieden ook interessante resultaten behaald. Wil je weten welke? Vraag erna.”