“db.Advies.Oplossingen adviseert en biedt oplossingen voor uiteenlopende organisatievraagstukken. Onze aanpak kenmerkt zich door eenvoud: ieder vraagstuk is te beantwoorden door juiste vragen te stellen en met doelgerichte antwoorden aan de slag te gaan.
Tevens bieden wij:

  • Onafhankelijk advies op zakelijk gebied, gericht op uw doelstellingen;
  • Dossiervorming en structurering bij vraagstukken;
  • Hulp bij het opstarten en vormgeven van ondernemingen;
  • Creatieve sessies, een andere benadering biedt nieuwe perspectieven.

Wij hebben juridische ervaring en werken voornamelijk vanuit een psychologische invalshoek.”

“Een antwoord is zelden beter dan de vraag die gesteld is. Dat is één van de achterliggende gedachten van Advies.Oplossingen. Advies heeft vooral te maken met vraag en antwoord. Na de punt komen oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in, en bieden ondersteuning bij; het verduidelijken, concretiseren en uitwerken van uw doelen, vragen, concepten, ideeën, problemen en belemmeringen. Als de vraag of het probleem intern onoplosbaar blijkt en/of u te maken krijgt met derden kunnen wij uw doel efficiënt communiceren, zonder emotie, gericht op resultaten.”

Werkwijze

1. Neem contact op,

2. Kennismaking (kosteloos),

a) Probleem bespreken,

b) Mogelijke aanpak,

3. Offerte,

4. Aan de slag.

Het probleem voor u:

  • Stress, emotie, gevoel 75% 75%
  • Uw gevoel van relevantie van het probleem tot uw werk 20% 20%
  • Zin om aan te pakken 5% 5%

Uw probleem voor ons:

%

Uitdaging

Waar we écht goed in zijn,

“Als een oplossing voor uw probleem extern ligt krijgt u veelal te maken met specialisten. Om tijd, energie, en kosten te besparen is het van belang dat uw doel gestructureerd aan deze specialisten wordt gecommuniceerd. Een juiste kwalificering van uw vraag of probleem is vooral belangrijk wanneer u te maken krijgt met instanties. Naast emotionele afstand hebben wij kennis en ervaring op juridisch en psychologisch gebied. Hierdoor kunnen wij een juiste vertaling van uw probleem realiseren.

Tevens zijn wij een onafhankelijke en zakelijke sparringpartner voor u: ons doel is daarbij dat u zich kunt blijven concentreren op uw onderneming en ondersteunen wij bij het filteren van alternatieven.”

Uw investering

Losse uren – op aanvraag

Maatwerk advies – op aanvraag

Totaal oplossing – op aanvraag

Interim – op aanvraag

“Meningen over creativiteit en creatief denken lopen sterk uiteen. Vooral in de zakelijke markt, omdat creativiteit noodzakelijk is maar ook meetbaar en tastbaar moet zijn. Wij definiëren zakelijke creativiteit als: ‘Een creatief proces dat wordt gedreven door inhoudelijk onderbouwde probleemeigenaren die een specifieke vraag of probleem benaderen vanuit perspectieven die (ongekende) alternatieven mogelijk maakt zodat nieuwe inzichten verkregen, vertaald en toegepast kunnen worden om tot oplossingen en inzichten te komen. Dit proces wordt begeleid door een externe leek die alternatieve benaderingswijzen beschikbaar stelt voor de probleemeigenaren.’

Wij hechten veel waarde aan de dynamiek tussen ons als externe leek en uw specialisten. Samen gaan wij aan de slag, zonder daarbij uw missie, visie, doelen, en verantwoordelijkheden uit het oog te verliezen. Door deze aspecten vanaf het begin mee te nemen in het creatieve proces vormen alternatieve antwoorden een unieke mix die uw waarden kenmerkend kunnen uitdragen.”

{

Inspiratie...

“… Is voor de meeste kunstenaars vooral een kwestie van transpiratie.”

– Artists onder elkaar tijdens een expositie –